Aquest Nadal, omplim d’il·lusió i companyia les cases del barri amb la #PostalAmiga

Josep Espín,

Aquest any, volem fer arribar postals de Nadal a aquelles persones que viuen soles.  Volem crear una xarxa de felicitacions entre els diferents barris del districte: La Marina, Hostafrancs, La Bordeta, Sants i Sants-Badal

 Amb l’arribada de les noves tecnologies i de les xarxes socials, hem perdut el costum d’enviar postals i felicitacions de Nadal en paper. Enguany la crisi sanitària i les mesures restrictives de seguretat ens ha allunyat de les amistats, de la família i de les persones que estimem malgrat tenir-les a prop de casa. 

És per això que aquest any volem portar el Nadal aaquelles persones que estan soles a casa. I ho volem fer creant una xarxa de felicitacions entre els diferents barris del districte: La Marina, Hostafrancs, la Bordeta, Sants i Sants-Badal.  La postal, dissenyada amb temàtica nadalenca per l’artista il·lustradora Maria Cuetos, tindrà motius representatius diferents per a cada barri.  

Amb l’objectiu de fer arribar il·lusió i companyia a moltsveïns i veïnes dels nostres barris, amb la #PostalAmiga també volem crear xarxa entre entitats i barris per crear sinergies. Aquestes relacions i accions solidàries ens enriqueixen com a persones, ens fan créixer com a grup i augmenten la coneixença entre territoris. 

 Com podeu enviar una #PostalAmiga?

 Si voleu fer arribar una #PostalAmiga a una persona coneguda o a un avi o una àvia que viu sol a casa ho poder fer de tres maneres diferents: 

✔     El veïnat podrà recollir la seva postal als diferents punts de recollida i enviar-la a una persona coneguda

✔     Els veïns i les veïnes que ho desitgin també podran felicitar els avis i les àvies del projecte d’acció comunitària RADARS. Es podrà escriure la postal als mateixos punts de recollida. Si no podeu venir, envieu-nos untext, el vostre nom  a aquest correu electrònic postalamiga@gmail.com i nosaltres la hi farem arribar a la persona destinatària.

✔      A més, des de l’organització realitzarem una xarxa de postals que s’iniciarà a l’atzar als diferents barris. 

 

Quins són els punts de recollida on podeu trobar la #PostalAmiga?

- Centre Cívic Casa del Rellotge

- Centre Cívic La Cadena

- Federació d’Associacions, Entitats i Comissionsd’Hostafrancs

- Sants 3 Ràdio

- Centre Cívic Cotxeres de Sants

- Comerços Rambla de Badal

 

Ho feu d’una manera o una altra, ens agradaria comptar amb la vostra col·laboració i que compartiu el procés al’Instagram i al Twitter amb l’etiqueta #PostalAmiga D’aquesta manera mantindrem viva la xarxa durant tot el Nadal. També ens podeu citar amb els perfils: @faechostafrancs @sants3radio @lamarinaviva @fmbordeta

La #PostalAmiga és una campanya, que començarà a finals d’aquest mes de novembre, organitzada per les entitats LaMarina VivaFAECH (Federació d’Associacions, Entitats i Comissionsd’Hostafrancs),  Sants 3 RàdioFederació de Comissions de Festes de la Bordeta,  amb elsuport de l’Ajuntament de Barcelona/ Districte de Sants-Montjuïchttps://ajuntament.barcelona.cat/sants-montjuic/ca i del ProjecteRadars de Sants-Montjuïc. Hi col·laboren el Secretariat d'Entitats de Sants,Hostafrancs i la Bordeta, la Federació de Comissions de Festes de la Bordeta i la Unió d’Entitats de la Marina.

Amb el suport de:

Membre de: 

Contacte

C. Sant Roc, 26-28, 1r pis 

08014 Barcelona

Tel. 934230988


_ _ _ _ 

info@federaciohostafrancs.cat

www.federaciohostafrancs.cat

Vols estar al dia de les activitats que es fan a Hostafrancs?

Modificar cookies